Takeawaymeny
På grunn av økte innkjøpspriser har vi 5. april justert enkelte priser.
Forretter
1. Thai vårruller, 3 stk., 84 kr
Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.
Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.
Vegetarvårruller, 3 stk.
Stekt gulrot, kål, hvitløk og glassnudler, purreløk og tørket shiitake- sopp. Serveres med hjemmelaget
sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.
2. Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 98 kr
Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres
med peanøttsaus.
Allergener: Soya, hvete og peanøtter.
2A. Chicken Hot tempura, 2 stk. (medium), 98 kr
Marinert kylling fritert med brødsmuler. Servert med sweet chillisaus og salat.
Allergener: Hvete og soya.
3. Scampi tempura, 3 stk., 88 kr
Scampi fritert med brødsmuler. Serveres med sweet chilisaus.
Allergener: Hvete, soya og skalldyr.
Supper
4. Tom Kha Gai (mild), 125 kr
Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk,
tomat, thai persille, koriander, tamarind og champignon.
Allergener: Ingen.
5. Tom Yum Ghung (medium +), 135 kr
Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk,
tomat, thai persille, koriander, tamarind, champignon og
chilipesto.
Allergener: Skalldyr og hvete. (Kan lages glutenfri.)
Hovedretter
6. Stekt ris, kylling 155/165 kr
Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk, gulrot og vårløk.
Allergener: Soya, hvete og egg.
7. Thai grønn karri (sterk), 165/175 kr
Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,
bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader,
hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)
8. Thai Paneng karri (medium), 170 kr
Kylling eller svin med Paneng karri, kokosmelk, erter,
chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum.
Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)
9. Thai pepperbiff, 175 kr
Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd,
chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.
Allergener: Soya og hvete.
10. Svin i sursøt ananassaus, 165 kr
Fritert svin med gulrot, løk, paprika og vårløk.
Serveres med ris.
Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).
11. Sprø kylling i chili-hvitløkssaus (medium), 175 kr
Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk,
gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. (Serveres med ris)
Allergener: Hvete, soya, hvete, skalldyr, fisk og cashewnøtter.
12. Pad Gaprow (medium +), 165/205 kr
Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd,
hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og
thai hot basilikum. Serveres med ris.
Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.
13. Ghung Prew Wan, 190 kr
Stekt scampi med løk, gulrot, paprika, vårløk og tomat i sursøt ananassaus. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr.
14. Moo Pad Si Ew, 165 kr
Stekte risnudler i søt soyasaus med svinekjøtt, egg, gulrot,
spisskål og brokkoli.
Allergener: Soya, hvete og egg.
15. Pad Kee Mao (medium), 165/205 kr
Stekte eggnudler med kylling eller scampi, chili, champignon,
hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.
Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.
16. Gaeng Kari (medium), 165/175 kr
Kylling, tofu eller biff med kari-paste, rødløk, hvitløk, kokosmelk,
mais, løk, paprika og gulrot. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr og fisk.
17. Le Thai Chilisaus, 165/175 kr
Stekt kylling, tofu eller biff med løk, chili, rødløk, gulrot,
paprika, mais, vårløk, sorte bønner. Serveres med ris.
Allergener: Soya og hvete.
18. Kylling i sataysaus, 179 kr
Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.
Allergener: Fisk og peanøtter.
19. Le Thai Pad Cha’ (sterk) 179/220
Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.
Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.
20. Le Thai Pad Thai (mild) 169/208
Stekte risnudler med kylling eller scampi, tofu, egg, salt reddik, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.
Allergener: Fisk,hvete, peanøtter, egg og soya.
(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)
21. Kao Pad Gaprow (sterk), 179
Stekt ris med biff og bacon med løk, paprika, chili, hvitløk,
choisam og thai hot basilikum.
Allergener: Hvete og soya.
22. Gai Pad Prik Khing (medium+), 169
Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk,
fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.
Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete.
23. Le Thaispecial (mild +)189 kr
Fritert kylling i hjemmelaget glutenfri chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med ris.
Allergene: Skalldyr og peanøtter.(kan ikke lages uten peanøtter). Glutenfri og uten soya.
Barnemeny
101. Stekt ris, 98 kr
Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.
Allergener: Soya, hvete og egg.
102. Tempura kylling, 98 kr
Kylling fritert med brødsmuler.
Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.
Allergener: Hvete og soya.
103. Stekte eggnudler, 98 kr
Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.
Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.
104. Le Thai chicken Nugget, 129 kr
Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.
Allergener: Ingen
Alle retter kan lages som vegetarretter!