Takeaway

Takeawaymeny

 

På grunn av økte innkjøpspriser har vi 1. januar justert enkelte priser.


Forretter

 

1. Thai vårruller, 3 stk., 92 kr

Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.


Vegetarvårruller, 3 stk.

Stekt gulrot, kål, hvitløk og glassnudler, purreløk og tørket shiitake- sopp. Serveres med hjemmelaget

sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.

 

2. Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 105 kr

Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres

med peanøttsaus.

Allergener:  fisk(fiske saus),peanøtter.(gluten fri)


2A. Chicken Hot tempura, 2 stk. (medium), 105 kr

Marinert kylling fritert med brødsmuler. Servert med sweet chillisaus og salat.

Allergener: Hvete og soya.

 

3. Scampi tempura, 3 stk., 98 kr

Scampi fritert med brødsmuler. Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.

 

 

Supper

 

4. Tom Kha Gai (mild), 139 kr

Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind og champignon.

Allergener: Ingen.

 

5. Tom Yum Ghung (medium +), 149 kr

Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind, champignon og

chilipesto.

Allergener: Skalldyr. ( glutenfri.)

 

 

Hovedretter

 

6. Stekt ris, kylling 160/170 kr

Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk, gulrot og vårløk.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

7. Thai grønn karri (sterk), 180/190 kr

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,

bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader,

hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fisk. ( glutenfri.)

 

8. Thai Paneng karri (medium), 175 kr

Kylling eller svin med Paneng karri, kokosmelk, erter,

chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum.

Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fisk. ( glutenfri.)

 

9. Thai pepperbiff, 185 kr

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd,

chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

10. Svin i sursøt ananassaus, 170 kr

Fritert svin med gulrot, løk, paprika og vårløk.

Serveres med ris.

Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).

 

11. Sprø kylling i chili-hvitløkssaus (medium), 185 kr

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk,

gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. (Serveres med ris)

Allergener: Hvete, soya, hvete, fisk og cashewnøtter.

 

12. Pad Gaprow (medium +), 180/215 kr

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd,

hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og

thai hot basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.

 

13. Ghung Prew Wan, 215 kr

Stekt scampi med løk, gulrot, paprika, vårløk og tomat i sursøt ananassaus. Serveres med ris.           

Allergener: Skalldyr.     

 

14. Moo Pad Si Ew, 170 kr

Stekte risnudler i søt soyasaus med svinekjøtt, egg, gulrot,

spisskål og brokkoli.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

15. Pad Kee Mao (medium), 170/205 kr

Stekte eggnudler med kylling eller scampi, chili, champignon,

hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.


16. Gaeng Kari (medium), 175/185 kr

Kylling, tofu eller biff med kari-paste, rødløk, hvitløk, kokosmelk,

mais, løk, paprika og gulrot. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fisk.


17. Le Thai Chilisaus, 170/180 kr

Stekt kylling, tofu eller biff med løk, chili, rødløk, gulrot, 

paprika, mais, vårløk, sorte bønner. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.


18. Kylling i sataysaus, 189 kr                                                     

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.

Allergener: Fisk(fiske saus) og peanøtter.


19. Le Thai Pad Cha’ (sterk)        189/234                                            

Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.

 

20. Le Thai Pad Thai (mild)          180/210                                              

Stekte risnudler med kylling eller scampi, tofu, egg, salt reddik, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.

Allergener: Fisk(fiske saus),hvete, peanøtter, egg og soya.

(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)


21. Kao Pad Gaprow (sterk), 195

Stekt ris med biff og bacon med løk, paprika, chili, hvitløk,

choisam og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya.

 

22. Gai Pad Prik Khing (medium+), 175

Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk,

fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete.


23. Le Thaispecial (mild +)189 kr

Fritert kylling i hjemmelaget glutenfri chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med ris.

Allergene: Fisk (fiske sasu) og peanøtter.(kan ikke lages uten peanøtter). Glutenfri og uten soya.

                           

Barnemeny

 

101. Stekt ris, 108 kr

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

102. Tempura kylling, 108 kr

Kylling fritert med brødsmuler.

Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.

Allergener: Hvete og soya.

 

103. Stekte eggnudler, 108 kr

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.    


104. Le Thai chicken Nugget, 129 kr

Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.

Allergener: Ingen

 


                          Alle retter kan lages som vegetarretter!