Takeaway

LE THAI

Takeawaymeny

 

 

Forretter

 

1. Thai vårruller, 3 stk.                            78

Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya og peanøtter.


Vegetarvårruller, 3 stk.

Stekt gulrot, kål, hvitløk og glassnudler, purreløk og tørket shiitake- sopp. Serveres med hjemmelaget

sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya og peanøtter.

 

2. Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild)        88

Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres

med peanøttsaus.

Allergener: Soya, hvete og peanøtter.

 

3. Scampi tempura, 3 stk.                       88

Scampi fritert med brødsmuler. Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.

 

 

Supper

 

4. Tom Kha Gai (mild)                             108

Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind og champignon.

Allergener: Ingen.

 

5. Tom Yum Ghung (medium +)           118

Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind, champignon og

chilipesto.

Allergener: Skalldyr og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

 

Hovedretter

 

6. Stekt ris                                                145

Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk, gulrot og vårløk.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

7. Thai grønn karri (sterk)                    155

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,

bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader,

hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

8. Thai Paneng karri (medium)           155

Kylling eller svin med Paneng karri, kokosmelk, erter,

chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum.

Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

9. Thai pepperbiff                                  155

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd,

chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

10. Svin i sursøt ananassaus               155

Fritert svin med gulrot, løk, paprika og vårløk.

Serveres med ris.

Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).

 

11. Sprø kylling i chili-hvitløkssaus (medium) 155

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk,

gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. (Serveres med ris)

Allergener: Hvete, soya, hvete, skalldyr, fisk og cashewnøtter.

 

12. Pad Gaprow (medium +)        158/198

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd,

hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og

thai hot basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.

 

13. Ghung Prew Wan                              189

Stekt scampi med løk, gulrot, paprika, vårløk og tomat i sursøt ananassaus. Serveres med ris.           

Allergener: Skalldyr.     

 

14. Moo Pad Si Ew                                 158

Stekte risnudler i søt soyasaus med svinekjøtt, egg, gulrot,

spisskål og brokkoli.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

15. Pad Kee Mao (medium)         158/198

Stekte eggnudler med kylling eller scampi, chili, champignon,

hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.


16. Gaeng Kari (medium)                      150

Kylling, biff eller tofu med kari-paste, rødløk, hvitløk, kokosmelk,

mais, løk, paprika og gulrot. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fisk.


17. Le Thai Chilisaus                             155

Stekt kylling, biff eller tofu med løk, chili, rødløk, gulrot, 

paprika, mais, vårløk, sorte bønner. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.


18. Kylling i sataysaus                          165                                                     

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.

Allergener: Fisk og peanøtter.


19. Le Thai Pad Cha’ (sterk)        165/220                                           

Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.

 

20. Le Thai Pad Thai (mild)          160/208                                             

Stekte risnudler med kylling eller scampi, tofu, egg, salt reddik, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.

Allergener: Fisk,hvete, peanøtter, egg og soya.

(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)

 

21. Le Thai Dim Sum, 6 stk.                 150                                                                       

Dampet kanom jeeb (marinert svinekjøtt, scampi, kinesisk purre hvitløk, koraindar) Severes med en søt hjemmelaget mørk soyasaus med chili.

Allergener: Skalldyr, hvete og soya.

NB! Denne rette må bestilles 1 dag på forhånd!

                           

Barnemeny

 

101. Stekt ris                                             95

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

102. Tempura kylling                              90

Kylling fritert med brødsmuler.

Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.

Allergener: Hvete og soya.

 

103. Stekte eggnudler                           90

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.    

 


                          Alle retter kan lages som vegetarretter!

TELEFON


33 40 09 99

ADRESSE


Storgaten 64

3060 Svelvik


post@lethai.no

ÅPNINGSTIDER


Mandag: Stengt

Tirsdag - Torsdag: 14 til 21

Fredag og lørdag: 14 til 22

Søndag: 14 til 21

FØLG OSS

Le Thai AS 

Organisasjonsnummer: 919 916 346 MVA

Postadresse: Bregneveien 31, 3060 Svelvik

E-post: post@lethai.no


© Copyright. All Rights Reserved.