Takeaway

Takeawaymeny

 

Forretter

 

1. Thai vårruller, 3 stk., 84 kr

Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.


Vegetarvårruller, 3 stk.

Stekt gulrot, kål, hvitløk og glassnudler, purreløk og tørket shiitake- sopp. Serveres med hjemmelaget

sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.

 

2. Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 98 kr

Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres

med peanøttsaus.

Allergener: Soya, hvete og peanøtter.


2A. Chicken Hot tempura, 2 stk. (medium), 98 kr

Marinert kylling fritert med brødsmuler. Servert med sweet chillisaus og salat.

Allergener: Hvete og soya.

 

3. Scampi tempura, 3 stk., 88 kr

Scampi fritert med brødsmuler. Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.

 

 

Supper

 

4. Tom Kha Gai (mild), 118 kr

Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind og champignon.

Allergener: Ingen.

 

5. Tom Yum Ghung (medium +), 128 kr

Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind, champignon og

chilipesto.

Allergener: Skalldyr og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

 

Hovedretter

 

6. Stekt ris, 150 kr

Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk, gulrot og vårløk.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

7. Thai grønn karri (sterk), 165 kr

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,

bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader,

hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

8. Thai Paneng karri (medium), 160 kr

Kylling eller svin med Paneng karri, kokosmelk, erter,

chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum.

Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

9. Thai pepperbiff, 165 kr

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd,

chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

10. Svin i sursøt ananassaus, 155 kr

Fritert svin med gulrot, løk, paprika og vårløk.

Serveres med ris.

Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).

 

11. Sprø kylling i chili-hvitløkssaus (medium), 165 kr

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk,

gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. (Serveres med ris)

Allergener: Hvete, soya, hvete, skalldyr, fisk og cashewnøtter.

 

12. Pad Gaprow (medium +), 160/205 kr

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd,

hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og

thai hot basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.

 

13. Ghung Prew Wan, 190 kr

Stekt scampi med løk, gulrot, paprika, vårløk og tomat i sursøt ananassaus. Serveres med ris.           

Allergener: Skalldyr.     

 

14. Moo Pad Si Ew, 158 kr

Stekte risnudler i søt soyasaus med svinekjøtt, egg, gulrot,

spisskål og brokkoli.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

15. Pad Kee Mao (medium), 160/205 kr

Stekte eggnudler med kylling eller scampi, chili, champignon,

hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.


16. Gaeng Kari (medium), 160 kr

Kylling, biff eller tofu med kari-paste, rødløk, hvitløk, kokosmelk,

mais, løk, paprika og gulrot. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fisk.


17. Le Thai Chilisaus, 160 kr

Stekt kylling, biff eller tofu med løk, chili, rødløk, gulrot, 

paprika, mais, vårløk, sorte bønner. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.


18. Kylling i sataysaus, 165 kr                                                     

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.

Allergener: Fisk og peanøtter.


19. Le Thai Pad Cha’ (sterk)        165/220                                           

Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.

 

20. Le Thai Pad Thai (mild)          160/208                                             

Stekte risnudler med kylling eller scampi, tofu, egg, salt reddik, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.

Allergener: Fisk,hvete, peanøtter, egg og soya.

(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)


21. Kao Pad Gaprow (sterk), 168

Stekt ris med biff og bacon med løk, paprika, chili, hvitløk,

choisam og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya.

 

22. Gai Pad Prik Khing (medium+), 160

Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk,

fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete.

 

                           

Barnemeny

 

101. Stekt ris, 98 kr

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

102. Tempura kylling, 98 kr

Kylling fritert med brødsmuler.

Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.

Allergener: Hvete og soya.

 

103. Stekte eggnudler, 98 kr

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.    

 


                          Alle retter kan lages som vegetarretter!