Restaurantmeny
Autentisk meny
Velkommen til autentisk thaimat
Le Thai har bare en kokk og vi serverer hjemmelaget thai-cuisine, som inneholder svært mange ingredienser. For å gjøre smakene riktige kan vi ikke ta ut noe av innholdet, og det betyr at retter på side 1-3 krever ekstra tid å lage. Hvis du ikke har god tid, anbefaler vi at du velger noe annet.
Forrett
White`s springroll (mild +) 190, * kun i restaurant*
Ferske vårrull med grillet langtidsmarinert svinenakke, søt svinepølse,
thai vårløk, gulrot, vannkastanje, bønnespirer og agurk.
Allergener: Hvete og soyasaus.
Tao-Hu tod (mild+) 159
Fritert tofu. Severt i thai sweet-chili peanøttsaus. (Vegansk)
Allergener: Peanøtter.
Thai dumplings 159
Dampede dumplings med marinert kylling og scampi. Severt i sot soyasaus. (inneholder hvitløk og chili)
Allergener: Skalldyr, hvete og soya.
Le Thai kyllingvårruller (mild+) 159
Vårrull med stekt kylling,stekt kyllinglår, gulrot, spisskål, thai vårløk, thai koriander, thai jellysopp, tørket shiitake-sopp, glassnudler og hvitløk. Servert i thai sweet-chili peanøttsaus.
Allergener: Hvete, melk, soyasaus og peanøtter.
Hot tempura scampi (mild+) 129
Fritert scampi med brødsmuler. Servert med chilimajo og sweet-chilisaus.
Allergener: Hvete.
Hovedretter
Ped Pad Met Mamuong (medium) 325 * kun i restaurant*
Tynn fritert and med chili, thai vårløk, hvitløk, paprika, gulrot, løk og cashewnøtter.
Serveres med jasminris.
Allergener: Fisk, hvete, soya saus, peanøtter og cashewnøtter.
Pad king Nuer (medium) 280
Stekt biff med ingefær, hvitløk, løk, babymais, thai jellysopp, thai vårløk og chili.
Serveres med jasminris.
Allergener: Soyasaus.
Pad Gaprow Nuer (kun thai-sterk, vi lager på thai vis) 270
Stekt kvernet biff med thai hot basilikum, thai chili og hvitløk. Serveres med jasminris.
Allergener: Soyasaus.
Drunken noodle (medium) 290 * kun i restaurant*
Stekte eggnudler med kamskjell, scampi, blekksprut, hvitløk, chili, fersk pepper, løk, kamfer, hot basilikum, søt basilikum, babymais, thai jelleysopp og sitronblader.
Allergener: Soyasaus, skalldyr og hvete.
Pad Mhee Korat (medium) 279 * kun i restaurant*
Stekte risnudler med ribbekjøtt, sprøstekt ribbe, sjalottløk, hvitløk, chili, thai vårløk og bønnespirer.
Allergener: Soyasaus og fisk.
Gai Samunpai (mild+, men best som sterk) 290
Stekt kyllingfilet og stekt kyllinglår med hvitløk, chili, ingefær, sitrongress, galangal, løk, vårløk og thai-urter. Serveres med jasminris.
Allergener: Soyasaus.
Tom yam kyllingsuppe (velg mild eller sterk) 269 * kun i restaurant*
Kyllingsuppe med kokosmelk, sitrongress, kalangal, sitronblader, chili, sjalottløk, rødløk løk, thai Parley, thai vårløk, sjampinjong og koriander. Serveres med jasminris.
Allergener: Fisk.
Tom yam Ruam talay-suppe (velg mild eller sterk) 329 * kun i restaurant*
Sjømatsuppe med fiskeboller, blekksprut, scampi, kamskjell, kokosmelk, sitrongress, kalangal,
limeblader, chili, sjalottløk, rødløk løk, thai persille, thai vårløk, sjampinjong og koriander.
Serveres med jasminris.
Allergener: Skalldyr, fisk og bløtdyr.
Prik Geang Moogrob (sterk) 358
Stekt sprø ribbe med thai prik geang (bestående av sjalottløk, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, limeblader, galangal og chili og ferske thai langbønner. Serveres med jasminris.
Allergener: Fisk.
Pad Pak Ruammit Moogrob (mild) 358
Stekt sprø ribbe med kinakål, choisam, gulrot, thai jellysopp, thai vårløk og hvitløk.
Serveres med jasminris.
Allergener: Soyasaus. (Kan lages uten hvitløk.)
Restaurantmeny
Forretter
Thai vårruller, 2 stk. (mild), 98 kr
Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.
Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.
Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.
Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 119 kr
Marinert kylling med sataykrydder og
hvitløk. Serveres med peanøttsaus.
Allergener: fisk og peanøtter.
Scampi tempura, 3 stk., 119 kr
Scampi fritert med brødsmuler.
Serveres med sweet chilisaus.
Allergener: Hvete og skalldyr.
Hovedretter
Le Thai special (mild +), 229 kr
Fritert kylling i hjemmelaget glutenfri chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med jasminris.
Allergene: Fisk og peanøtter.
Thai Paneng karri (medium), 219 kr
Kylling Paneng karri med kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum. Serveres med jasminris.
Allergener: Skalldyr og fisk.
Thai grønn karri (sterk) 239/249
Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,
bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader, hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med jasminris.
Allergener: Skalldyr og fisk.
Thai pepperbiff, 229 kr
Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli. Serveres med jasminris.
Allergener: Soyasaus.
Kylling i sursøt ananassaus, 239 kr
Fritert kyllingfilet med brødsmuler, gulrot, løk, agurk og
vårløk. Serveres med jasminris.
Allergener: Hvete og soyasaus .
Sprø kylling (medium), 225 kr
Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med jaminris.
Allergener: Hvete, soyasaus, fisk og cashewnøtter.
Pad Gaprow (medium +), 225/255 kr
Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd, hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og thai hot basilikum. Serveres med jasminris.
Allergener: Soyasaus og skalldyr hvis scampi.
Kylling i sataysaus, 229 kr
Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay- og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.
Allergener: fisk og peanøtter.
Le Thai Pad Cha’ (sterk), 235/269 kr
Stekt biff med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med jasminris.
Allergener: fisk og soyasaus.
Barnemeny
Stekt ris,129 kr
Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.
Allergener: Soyasaus og egg.
Tempura kylling, 129 kr
Kylling fritert med brødsmuler.
Serveres med jasminris og sweet - chilisaus eller soyasaus.
Allergener: Hvete og soyasaus.
Stekte eggnudler,119 kr
Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.
Allergener: Hvete, soyasaus og egg.
Le Thai chicken Nugget, 159 kr
Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.
Allergener: Ingen
Desserter
Fritert banan med iskrem, 115 kr
Fritert banan med vaniljeiskrem.
Serveres med varm sjokoladesaus.
Allergener: Hvete og melk.(kan lages gluten fri)
Thai Roti, 125 kr
Thai pannekake med vaniljeiskrem.
Serveres med hvit sjokoladekrem.
Allergener: Hvete og melk.
Thai Roti Banana Choco, 140 kr
Thai pannekake med banan og sjokoladesaus.
Serveres med vaniljeiskrem.
Allergener: Hvete og melk.
Iskule (pr. stk.), 45 kr
Vanilje, sjokolade ,mangosobet eller jordbærsorbet,.