Restaurant

Restaurantmeny

 

Forretter

 

Thai vårruller, 2 stk. (mild), 78 kr

Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.

 

Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping. Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.


Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 108 kr

Marinert kylling med sataykrydder og

hvitløk. Serveres med peanøttsaus.

Allergener: Fisk og peanøtter.

 

Scampi tempura, 3 stk. (mild), 108 kr

Scampi fritert med brødsmuler.

Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.

 

Chicken Hot tempura, 1 stk. (medium), 65 kr

Marinert kylling fritert med brødsmuler.

Servert med sweet chillisaus.

Allergener: Hvete og soya.


Scampi tempura, 3 stk., 108 kr

Scampi fritert med brødsmuler.

Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.

 

Porpia Ghung, 2 stk., 108 kr

Scampivårruller med spisskål og glassnudler. Severes med nystekt rekechips og hjemmelaget chili-hvitløksaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.

 

Vegetar Samosa, 3 stk., 78 kr

Friterte samosa med fyll av potet, gulrot, grønne erter, sjalottløk og karri.

Allergener: Hvete.

 

Dumplings, 4 stk., 118 kr

Marinert kylling med vårløk, kinesiskhvitløk, hvitløk i wonton-pasta og søt soya dimsum-saus.

Allergener: Hvete og soya.



Supper


Tom Kha Gai (mild), 138 kr

Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk, tomat, thai persille, koriander og champignon.

Allergener: Ingen.

 

Tom Yum Ghung (medium +), 148 kr

Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk, tomat, thai persille, koriander, champignon og chilipaste.

Allergener: Skalldyr og hvete. (Kan lages glutenfri.)



  

Hovedretter

 

Prik Plow Moo Grob (meduim +), 298 kr

Stekt sprø ribbe med chilipaste (med hvitløk og sjalottløk), løk, blomkål og squash. Serveres med ris.

Allergener: Hvete, fisk, skalldyr, soya og peanøtter. (Kan laget uten peanøtter.)

 

Moo Ghorb Pad Khing (sterk), 298 kr

Stekt sprø ribbe med løk, ingefær, fermenterte bønner, chili, vårløk, paprika og champignon. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

Moo Ghorb Pad Prik Keang (sterk), 298 kr

Original thai stekt sprø ribbe med løk, limeblader, kamfer og bambusskudd, i hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk, fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

Pad Cha pla (sterk), 279 kr

Stekt laksefilet med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete.

 

Gai Pad prik plow (medium), 210 kr

Stekt kylling med prik plow (inneholder chili, peanøtter, fiskesaus, sjalottløk, hvitløk) med bambusskudd, squash og gulrot. Serveres med ris.

Allergener: Soya, hvete, peanøtter og fisk (fiskesaus)

 

Pad king (medium), 210 kr

Stekt biff, svin eller kylling med løk, champignon, chili, vårløk, fermentert bønner, paprika, mais og ingefær. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

                 

Stekt ris, 190 kr

Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk,

gulrot og vårløk.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

Thai grønn karri (sterk), 205 kr

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,

bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader, hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete.

(Kan lages glutenfri.)

 

Thai Paneng karri (medium), 205 kr

Kylling eller svin med Paneng karri,

kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

Thai pepperbiff, 205 kr

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

Svin i sursøt ananassaus, 198 kr

Fritert svin med gulrot, løk, paprika og

vårløk. Serveres med ris.

Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).

 

Sprø kylling (medium), 205 kr

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med ris.

Allergener: Hvete, soya, fisk og cashewnøtter.

                 

Pad Gaprow (medium +), 205/248 kr

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd, hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og thai hot basilikum.

Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.

 

Pad Kee Mao (medium), 198/243 kr

Stekte eggnudler med kylling eller scampi,

chili, champignon, hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.    


Gaeng Kari (medium), 195 kr

Kylling, biff eller tofu med kari karri, rødløk,

hvitløk, kokosmelk, mais, løk, paprika og gulrot. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fisk.

 

Le Thai Chilisaus, 195 kr

Stekt kylling, biff eller tofu med løk, chili, rødløk, gulrot, paprika, mais, vårløk og sorte bønner. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

Kylling i sataysaus, 210 kr                                                    

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay- og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.

Allergener: Fisk og peanøtter.

 

Le Thai Pad Cha’ (sterk), 210/279 kr                                           

Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.

 

Le Thai Pad Thai (mild), 210/258 kr                                             

Stekte risnudler med kylling eller scampi, egg, salt reddik, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.

Allergener: Fisk, hvete, peanøtter, egg og soya.

(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)

 

Kao Pad Gaprow (sterk), 218 kr

Stekt ris med biff og bacon med løk, paprika, chili, hvitløk, choisam og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya.

 

Gai Pad Prik Khing (medium+), 205 kr

Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk, fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)




Barnemeny


Stekt ris,119 kr

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soya, hvete og egg.


Tempura kylling, 119 kr

Kylling fritert med brødsmuler.

Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.

Allergener: Hvete og soya.


Stekte eggnudler,119 kr

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.

 


Desserter

 

Fritert banan med iskrem, 98 kr

Fritert banan med vaniljeiskrem.

Serveres med varm sjokoladesaus.

Allergener: Hvete og melk.

 

Thai Roti108 kr

Thai pannekake med vaniljeiskrem.

Serveres med hvit sjokoladekrem.

Allergener: Hvete og melk.


Choco Churros, 105 kr

Choco Churros server med premuim sjokoladeiskrem.

Allergener: Hvete og melk.


Iskule (pr. stk.), 39 kr

Vanilje, sjokolade eller jordbærsorbet.