Restaurant

Restaurantmeny

 

Autentisk meny


Forrett


Thai Dumplings (mild+) 159

Dampet marinert kylling og scampi med søt soyasaus (inneholder hvitløk og chili)

Allergener: Skalldyr, hvete og soya.


Gai tod 159

Fritert marinert kyllingklubber (inneholder hvitløk, sjalottløk, sitrongress og pepper.)

Allergener: Hvete og soyasaus.

 

Talay butterfly 229

Fritert scampi, blekksprut, kamskjell med brødsmuler. Dipp med chilisaus og chilimajo.

Allergener: Bløtdyr, skalldyr, hvete og soyasaus.



Hovedretter


Prikwan si-klongmoo (medium) 290

Fritert spareribs i thai sweet-chili saus med løk, sweet chili, hvitløk, vårløk og fersk ananas. Serveres med jasminris.

Allergener: Ingen.

 

Druken noodles (meduim, men best som sterk) 279

Stekt spagetti, chili, sitrongress, hvitløk, kamfer, sitronblader, hot basilikum, mais, thai langbønner, thai basilikum og fersk pepper.

Allergener: Fisk, hvete og soyasaus.

 

Kao pad Bowlan (mild) 249

Thai stekt ris med scampi, egg, hvitløk, thai vårløk, løk, collard greens og tomat. Serveres med omelett og chili-saus.

Allergener: Soyasaus, egg og skalldyr.

 

Talay prikplow (medium, men best som sterk) 349

Stekt blekksprut, scampi og kamskjell med maiskolbe, basilikum, hvitløk, chili,

oregano og limeblad. Serveres med jasminris.

Allergener: Melk, fisk, skalldyr og bløtdyr.

 

Tom yam kyllingsuppe (velg mild eller sterk) 269

Kyllingsuppe med kokosmelk, sitrongress, kalangal, sitronblader, chili, sjalottløk, rødløk løk, thai Parley, thai vårløk, sjampinjong og koriander. Serveres med jasminris.

Allergener: Fisk.

 

Tom yam Ruam talay-suppe (velg mild eller sterk) 329

Sjømatsuppe med fiskeboller, blekksprut, scampi, kamskjell, kokosmelk, sitrongress, kalangal, limeblader, chili, sjalottløk, rødløk løk, thai persille, thai vårløk, sjampinjong og koriander. Serveres med jasminris.

Allergener: Skalldyr, fisk og bløtdyr.


Prik Geang Moogrob (sterk thai-versjon) 358

Stekt sprø ribbe med thai prik - geang (bestående av sjalottløk, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, limeblader, galangal og chili)

og ferske thai langbønner. Serveres med jasminris.

Allergener: Fiskesaus.

 

Pad Pak Ruammit Moogrob (mild) 358

Stekt sprø ribbe med kinakål,choisam,mais, gulrot, thai jellysopp,thai vårløk og hvitløk. Serveres med jasminris.

Allergener: Hvete og soya. (Kan lages uten hvitløk.)

 


Vegansk


Tao-Hu tod (mild) 159

Fritert tofu og dipp med sweet-chili peanøttsaus.

Allergener: Peanøtter.

 

Tao-Hu Padking (medium) 250

Stekt tofu med løk, hvitløk, chili, champignon, thai jelleysopp, mais, blomkål, ingefær og vårløk.

Allergener: Soyasaus.

 

Veganske nudler (mild) 229

Stekt ris nudler med tofu, løk, hvitløk, gulrot, brokkoli, blomkål, kinakål, bønnespirer, choisam og vårløk.

Allergener: Ingen.



Restaurantmeny


Forretter


Thai vårruller, 2 stk. (mild), 98 kr

Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.

 

Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.


Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 119 kr

Marinert kylling med sataykrydder og

hvitløk. Serveres med peanøttsaus.

Allergener: fiske saus og peanøtt.(glutenfri)


Scampi tempura, 3 stk., 119 kr

Scampi fritert med brødsmuler.

Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.


  

Hovedretter


Le Thai special (mild +),  229 kr

Fritert kylling i hjemmelaget glutenfri chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med ris.

Allergene: Skalldyr og peanøtter.(kan ikke lages uten peanøtter). Glutenfri og uten soya.

               

Stekt ris, 199/209 kr

Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk,

gulrot og vårløk.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

Thai Paneng karri (medium), 219 kr

Kylling Paneng karri med kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fiske saus.(glutenfri.)

 

Thai pepperbiff, 229 kr

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.


Kylling i sursøt ananassaus, 239 kr

Fritert kyllingfilet  med brødsmuler, gulrot, løk, agurk  og

vårløk. Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya .

 

Sprø kylling (medium), 225 kr

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med ris.

Allergener: Hvete, soya, fiske saus og cashewnøtter.

                 

Pad Gaprow (medium +), 225/255 kr

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd, hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og thai hot basilikum.

Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.

 

Kylling i sataysaus, 229 kr                                                    

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay- og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.

Allergener: fiske saus og peanøtter. (Glutenfri)

 

Le Thai Pad Cha’ (sterk), 235/269 kr                                           

Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.

Allergener: fiske saus, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.

 

Le Thai Pad Thai (mild), 219/249kr                                             

Stekte risnudler med kylling eller scampi, egg, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.

Allergener: fiske saus, hvete, peanøtter, egg og soya.

(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)

 



Barnemeny


Stekt ris,129 kr

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soya, hvete og egg.


Tempura kylling, 129 kr

Kylling fritert med brødsmuler.

Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.

Allergener: Hvete og soya.


Stekte eggnudler,119 kr

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.


Le Thai chicken Nugget, 159 kr

 Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.

Allergener: Ingen


Desserter

 

Fritert banan med iskrem, 115 kr

Fritert banan med vaniljeiskrem.

Serveres med varm sjokoladesaus.

Allergener: Hvete og melk.(kan lages gluten fri)

 

Thai Roti125 kr

Thai pannekake med vaniljeiskrem.

Serveres med hvit sjokoladekrem.

Allergener: Hvete og melk.


Thai Roti Banana Choco, 140 kr

Thai pannekake med banan og sjokoladesaus.

Serveres med vaniljeiskrem.

Allergener: Hvete og melk.


Iskule (pr. stk.), 45 kr

Vanilje, sjokolade ,mangosobet eller jordbærsorbet,.