Restaurantmeny
Forretter
Thai vårruller, 2 stk. (mild), 78 kr
Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.
Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.
Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping. Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.
Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 108 kr
Marinert kylling med sataykrydder og
hvitløk. Serveres med peanøttsaus.
Allergener: Fisk og peanøtter.
Scampi tempura, 3 stk. (mild), 108 kr
Scampi fritert med brødsmuler.
Serveres med sweet chilisaus.
Allergener: Hvete, soya og skalldyr.
Chicken Hot tempura, 1 stk. (medium), 65 kr
Marinert kylling fritert med brødsmuler.
Servert med sweet chillisaus.
Allergener: Hvete og soya.
Scampi tempura, 3 stk., 108 kr
Scampi fritert med brødsmuler.
Serveres med sweet chilisaus.
Allergener: Hvete, soya og skalldyr.
Porpia Ghung, 2 stk., 108 kr
Scampivårruller med spisskål og glassnudler. Severes med nystekt rekechips og hjemmelaget chili-hvitløksaus.
Allergener: Hvete, soya og skalldyr.
Vegetar Samosa, 3 stk., 78 kr
Friterte samosa med fyll av potet, gulrot, grønne erter, sjalottløk og karri.
Allergener: Hvete.
Dumplings, 4 stk., 118 kr
Marinert kylling med vårløk, kinesiskhvitløk, hvitløk i wonton-pasta og søt soya dimsum-saus.
Allergener: Hvete og soya.
Supper
Tom Kha Gai (mild), 138 kr
Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk, tomat, thai persille, koriander og champignon.
Allergener: Ingen.
Tom Yum Ghung (medium +), 148 kr
Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk, tomat, thai persille, koriander, champignon og chilipaste.
Allergener: Skalldyr og hvete. (Kan lages glutenfri.)
Hovedretter
Gai Pad prik plow (medium), 210 kr
Stekt kylling med prik plow (inneholder chili, peanøtter, fiskesaus, sjalottløk, hvitløk) med bambusskudd, squash og gulrot. Serveres med ris.
Allergener: Soya, hvete, peanøtter og fisk (fiskesaus)
Pad king (medium), 210 kr
Stekt biff, svin eller kylling med løk, champignon, chili, vårløk, fermentert bønner, paprika, mais og ingefær. Serveres med ris.
Allergener: Soya og hvete.
Stekt ris, 190 kr
Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk,
gulrot og vårløk.
Allergener: Soya, hvete og egg.
Thai grønn karri (sterk), 205 kr
Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,
bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader, hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete.
(Kan lages glutenfri.)
Thai Paneng karri (medium), 205 kr
Kylling eller svin med Paneng karri,
kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)
Thai pepperbiff, 205 kr
Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.
Allergener: Soya og hvete.
Svin i sursøt ananassaus, 198 kr
Fritert svin med gulrot, løk, paprika og
vårløk. Serveres med ris.
Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).
Sprø kylling (medium), 205 kr
Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med ris.
Allergener: Hvete, soya, fisk og cashewnøtter.
Pad Gaprow (medium +), 205/248 kr
Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd, hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og thai hot basilikum.
Serveres med ris.
Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.
Pad Kee Mao (medium), 198/243 kr
Stekte eggnudler med kylling eller scampi,
chili, champignon, hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.
Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.
Gaeng Kari (medium), 195 kr
Kylling, biff eller tofu med kari karri, rødløk,
hvitløk, kokosmelk, mais, løk, paprika og gulrot. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr og fisk.
Le Thai Chilisaus, 195 kr
Stekt kylling, biff eller tofu med løk, chili, rødløk, gulrot, paprika, mais, vårløk og sorte bønner. Serveres med ris.
Allergener: Soya og hvete.
Kylling i sataysaus, 210 kr
Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay- og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.
Allergener: Fisk og peanøtter.
Le Thai Pad Cha’ (sterk), 210/279 kr
Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.
Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.
Le Thai Pad Thai (mild), 210/258 kr
Stekte risnudler med kylling eller scampi, egg, salt reddik, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.
Allergener: Fisk, hvete, peanøtter, egg og soya.
(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)
Kao Pad Gaprow (sterk), 218 kr
Stekt ris med biff og bacon med løk, paprika, chili, hvitløk, choisam og thai hot basilikum.
Allergener: Hvete og soya.
Gai Pad Prik Khing (medium+), 205 kr
Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk, fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.
Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)
Barnemeny
Stekt ris,119 kr
Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.
Allergener: Soya, hvete og egg.
Tempura kylling, 119 kr
Kylling fritert med brødsmuler.
Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.
Allergener: Hvete og soya.
Stekte eggnudler,119 kr
Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.
Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.
Desserter
Fritert banan med iskrem, 98 kr
Fritert banan med vaniljeiskrem.
Serveres med varm sjokoladesaus.
Allergener: Hvete og melk.
Thai Roti, 108 kr
Thai pannekake med vaniljeiskrem.
Serveres med hvit sjokoladekrem.
Allergener: Hvete og melk.
Choco Churros, 105 kr
Choco Churros server med premuim sjokoladeiskrem.
Allergener: Hvete og melk.
Iskule (pr. stk.), 39 kr
Vanilje, sjokolade eller jordbærsorbet.