Restaurantmeny
Autentisk meny
Forrett
Thai Dumplings (mild+) 159
Dampet marinert kylling og scampi med søt soyasaus (inneholder hvitløk og chili)
Allergener: Skalldyr, hvete og soya.
Gai tod 159
Fritert marinert kyllingklubber (inneholder hvitløk, sjalottløk, sitrongress og pepper.)
Allergener: Hvete og soyasaus.
Talay butterfly 229
Fritert scampi, blekksprut, kamskjell med brødsmuler. Dipp med chilisaus og chilimajo.
Allergener: Bløtdyr, skalldyr, hvete og soyasaus.
Hovedretter
Prikwan si-klongmoo (medium) 290
Fritert spareribs i thai sweet-chili saus med løk, sweet chili, hvitløk, vårløk og fersk ananas. Serveres med jasminris.
Allergener: Ingen.
Druken noodles (meduim, men best som sterk) 279
Stekt spagetti, chili, sitrongress, hvitløk, kamfer, sitronblader, hot basilikum, mais, thai langbønner, thai basilikum og fersk pepper.
Allergener: Fisk, hvete og soyasaus.
Kao pad Bowlan (mild) 249
Thai stekt ris med scampi, egg, hvitløk, thai vårløk, løk, collard greens og tomat. Serveres med omelett og chili-saus.
Allergener: Soyasaus, egg og skalldyr.
Talay prikplow (medium, men best som sterk) 349
Stekt blekksprut, scampi og kamskjell med maiskolbe, basilikum, hvitløk, chili,
oregano og limeblad. Serveres med jasminris.
Allergener: Melk, fisk, skalldyr og bløtdyr.
Tom yam kyllingsuppe (velg mild eller sterk) 269
Kyllingsuppe med kokosmelk, sitrongress, kalangal, sitronblader, chili, sjalottløk, rødløk løk, thai Parley, thai vårløk, sjampinjong og koriander. Serveres med jasminris.
Allergener: Fisk.
Tom yam Ruam talay-suppe (velg mild eller sterk) 329
Sjømatsuppe med fiskeboller, blekksprut, scampi, kamskjell, kokosmelk, sitrongress, kalangal, limeblader, chili, sjalottløk, rødløk løk, thai persille, thai vårløk, sjampinjong og koriander. Serveres med jasminris.
Allergener: Skalldyr, fisk og bløtdyr.
Prik Geang Moogrob (sterk thai-versjon) 358
Stekt sprø ribbe med thai prik - geang (bestående av sjalottløk, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, limeblader, galangal og chili)
og ferske thai langbønner. Serveres med jasminris.
Allergener: Fiskesaus.
Pad Pak Ruammit Moogrob (mild) 358
Stekt sprø ribbe med kinakål,choisam,mais, gulrot, thai jellysopp,thai vårløk og hvitløk. Serveres med jasminris.
Allergener: Hvete og soya. (Kan lages uten hvitløk.)
Vegansk
Tao-Hu tod (mild) 159
Fritert tofu og dipp med sweet-chili peanøttsaus.
Allergener: Peanøtter.
Tao-Hu Padking (medium) 250
Stekt tofu med løk, hvitløk, chili, champignon, thai jelleysopp, mais, blomkål, ingefær og vårløk.
Allergener: Soyasaus.
Veganske nudler (mild) 229
Stekt ris nudler med tofu, løk, hvitløk, gulrot, brokkoli, blomkål, kinakål, bønnespirer, choisam og vårløk.
Allergener: Ingen.
Restaurantmeny
Forretter
Thai vårruller, 2 stk. (mild), 98 kr
Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.
Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.
Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.
Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 119 kr
Marinert kylling med sataykrydder og
hvitløk. Serveres med peanøttsaus.
Allergener: fiske saus og peanøtt.(glutenfri)
Scampi tempura, 3 stk., 119 kr
Scampi fritert med brødsmuler.
Serveres med sweet chilisaus.
Allergener: Hvete, soya og skalldyr.
Hovedretter
Le Thai special (mild +), 229 kr
Fritert kylling i hjemmelaget glutenfri chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med ris.
Allergene: Skalldyr og peanøtter.(kan ikke lages uten peanøtter). Glutenfri og uten soya.
Stekt ris, 199/209 kr
Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk,
gulrot og vårløk.
Allergener: Soya, hvete og egg.
Thai Paneng karri (medium), 219 kr
Kylling Paneng karri med kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr og fiske saus.(glutenfri.)
Thai pepperbiff, 229 kr
Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.
Allergener: Soya og hvete.
Kylling i sursøt ananassaus, 239 kr
Fritert kyllingfilet med brødsmuler, gulrot, løk, agurk og
vårløk. Serveres med ris.
Allergener: Hvete og soya .
Sprø kylling (medium), 225 kr
Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med ris.
Allergener: Hvete, soya, fiske saus og cashewnøtter.
Pad Gaprow (medium +), 225/255 kr
Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd, hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og thai hot basilikum.
Serveres med ris.
Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.
Kylling i sataysaus, 229 kr
Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay- og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.
Allergener: fiske saus og peanøtter. (Glutenfri)
Le Thai Pad Cha’ (sterk), 235/269 kr
Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.
Allergener: fiske saus, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.
Le Thai Pad Thai (mild), 219/249kr
Stekte risnudler med kylling eller scampi, egg, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.
Allergener: fiske saus, hvete, peanøtter, egg og soya.
(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)
Barnemeny
Stekt ris,129 kr
Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.
Allergener: Soya, hvete og egg.
Tempura kylling, 129 kr
Kylling fritert med brødsmuler.
Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.
Allergener: Hvete og soya.
Stekte eggnudler,119 kr
Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.
Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.
Le Thai chicken Nugget, 159 kr
Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.
Allergener: Ingen
Desserter
Fritert banan med iskrem, 115 kr
Fritert banan med vaniljeiskrem.
Serveres med varm sjokoladesaus.
Allergener: Hvete og melk.(kan lages gluten fri)
Thai Roti, 125 kr
Thai pannekake med vaniljeiskrem.
Serveres med hvit sjokoladekrem.
Allergener: Hvete og melk.
Thai Roti Banana Choco, 140 kr
Thai pannekake med banan og sjokoladesaus.
Serveres med vaniljeiskrem.
Allergener: Hvete og melk.
Iskule (pr. stk.), 45 kr
Vanilje, sjokolade ,mangosobet eller jordbærsorbet,.