Restaurant

Restaurantmeny

 

Autentisk meny

Velkommen til autentisk thaimat

Le Thai har bare en kokk og vi serverer hjemmelaget thai-cuisine, som inneholder svært mange ingredienser. For å gjøre smakene riktige kan vi ikke ta ut noe av innholdet, og det betyr at retter på side 1-3 krever ekstra tid å lage. Hvis du ikke har god tid, anbefaler vi at du velger noe annet.


Forrett


White`s springroll (mild +) 190,        * kun i restaurant*

Ferske vårrull med grillet langtidsmarinert svinenakke, søt svinepølse,

thai vårløk, gulrot, vannkastanje, bønnespirer og agurk.

Allergener: Hvete og soyasaus.

 

Tao-Hu tod (mild+) 159

Fritert tofu. Severt i thai sweet-chili peanøttsaus. (Vegansk)

Allergener: Peanøtter.

 

Thai dumplings 159

Dampede dumplings med marinert kylling og scampi. Severt i sot soyasaus. (inneholder hvitløk og chili)

Allergener: Skalldyr, hvete og soya.

 

Le Thai kyllingvårruller (mild+) 159

Vårrull med stekt kylling,stekt kyllinglår, gulrot, spisskål, thai vårløk, thai koriander, thai jellysopp, tørket shiitake-sopp, glassnudler og hvitløk. Servert i thai sweet-chili peanøttsaus.

Allergener: Hvete, melk, soyasaus og peanøtter.

 

Hot tempura scampi (mild+) 129

Fritert scampi med brødsmuler. Servert med chilimajo og sweet-chilisaus.

Allergener: Hvete.

 

 

 

Hovedretter


 

Ped Pad Met Mamuong (medium) 325           * kun i restaurant*

Tynn fritert and med chili, thai vårløk, hvitløk, paprika, gulrot, løk og cashewnøtter.

Serveres med jasminris.

Allergener: Fisk, hvete, soya saus, peanøtter og cashewnøtter.

 

Pad king Nuer (medium) 280

Stekt biff med ingefær, hvitløk, løk, babymais, thai jellysopp, thai vårløk og chili.

Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus.

 

Pad Gaprow Nuer (kun thai-sterk, vi lager på thai vis) 270

Stekt kvernet biff med thai hot basilikum, thai chili og hvitløk. Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus.

 

Drunken noodle (medium) 290          * kun i restaurant*

Stekte eggnudler med kamskjell, scampi, blekksprut, hvitløk, chili, fersk pepper, løk, kamfer, hot basilikum, søt basilikum, babymais, thai jelleysopp og sitronblader.

Allergener: Soyasaus, skalldyr og hvete.

 

Pad Mhee Korat (medium) 279          * kun i restaurant*

Stekte risnudler med ribbekjøtt, sprøstekt ribbe, sjalottløk, hvitløk, chili, thai vårløk og bønnespirer.

Allergener: Soyasaus og fisk.

 

Gai Samunpai (mild+, men best som sterk) 290

Stekt kyllingfilet og stekt kyllinglår med hvitløk, chili, ingefær, sitrongress, galangal, løk, vårløk og thai-urter. Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus.

 

Tom yam kyllingsuppe (velg mild eller sterk) 269            * kun i restaurant*

Kyllingsuppe med kokosmelk, sitrongress, kalangal, sitronblader, chili, sjalottløk, rødløk løk, thai Parley, thai vårløk, sjampinjong og koriander. Serveres med jasminris.

Allergener: Fisk.

 

Tom yam Ruam talay-suppe (velg mild eller sterk) 329     * kun i restaurant*

Sjømatsuppe med fiskeboller, blekksprut, scampi, kamskjell, kokosmelk, sitrongress, kalangal,

limeblader, chili, sjalottløk, rødløk løk, thai persille, thai vårløk, sjampinjong og koriander.

Serveres med jasminris.

Allergener: Skalldyr, fisk og bløtdyr.

 

Prik Geang Moogrob (sterk) 358

Stekt sprø ribbe med thai prik geang (bestående av sjalottløk, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, limeblader, galangal og chili og ferske thai langbønner. Serveres med jasminris.

Allergener: Fisk.

 

Pad Pak Ruammit Moogrob (mild) 358

Stekt sprø ribbe med kinakål, choisam, gulrot, thai jellysopp, thai vårløk og hvitløk.

Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus. (Kan lages uten hvitløk.)

 

 

 

Restaurantmeny


Forretter


Thai vårruller, 2 stk. (mild), 98 kr

Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.

 

Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soyasaus, melk og peanøtter.


Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 119 kr

Marinert kylling med sataykrydder og

hvitløk. Serveres med peanøttsaus.

Allergener: fisk og peanøtter.


Scampi tempura, 3 stk., 119 kr

Scampi fritert med brødsmuler.

Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete og skalldyr.


  

Hovedretter


Le Thai special (mild +),  229 kr

Fritert kylling i hjemmelaget glutenfri chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med jasminris.

Allergene: Fisk og peanøtter.

 

Thai Paneng karri (medium), 219 kr

Kylling Paneng karri med kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum. Serveres med jasminris.

Allergener: Skalldyr og fisk.

 

Thai grønn karri (sterk)                                 239/249

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,

bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader, hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med jasminris.

Allergener: Skalldyr og fisk.

 

Thai pepperbiff, 229 kr

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli. Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus.


Kylling i sursøt ananassaus, 239 kr

Fritert kyllingfilet  med brødsmuler, gulrot, løk, agurk  og

vårløk. Serveres med jasminris.

Allergener: Hvete og soyasaus .

 

Sprø kylling (medium), 225 kr

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med jaminris.

Allergener: Hvete, soyasaus, fisk og cashewnøtter.

                 

Pad Gaprow (medium +), 225/255 kr

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd, hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og thai hot basilikum. Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus og skalldyr hvis scampi.

 

Kylling i sataysaus, 229 kr                                                    

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay- og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.

Allergener: fisk og peanøtter.

 

Le Thai Pad Cha’ (sterk), 235/269 kr                                           

Stekt biff med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med jasminris.

Allergener: fisk og soyasaus.

 


 



Barnemeny


Stekt ris,129 kr

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soyasaus og egg.


Tempura kylling, 129 kr

Kylling fritert med brødsmuler.

Serveres med jasminris og sweet - chilisaus eller soyasaus.

Allergener: Hvete og soyasaus.


Stekte eggnudler,119 kr

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete, soyasaus og egg.


Le Thai chicken Nugget, 159 kr

 Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.

Allergener: Ingen


Desserter

 

Fritert banan med iskrem, 115 kr

Fritert banan med vaniljeiskrem.

Serveres med varm sjokoladesaus.

Allergener: Hvete og melk.(kan lages gluten fri)

 

Thai Roti125 kr

Thai pannekake med vaniljeiskrem.

Serveres med hvit sjokoladekrem.

Allergener: Hvete og melk.


Thai Roti Banana Choco, 140 kr

Thai pannekake med banan og sjokoladesaus.

Serveres med vaniljeiskrem.

Allergener: Hvete og melk.


Iskule (pr. stk.), 45 kr

Vanilje, sjokolade ,mangosobet eller jordbærsorbet,.