Restaurant

Anbefalte sommerretter

 

Forretter

 

Gai Tod (3 stk.) (sterk), 98 kr

Fritert kylling vinger som er marinert i 72 timer med

hjemmelaget chilisaus. (Kan lages uten chili.)

Allergener: Hvete og soya.

 

Luk Cin Pla Tod (3 stk.), 108 kr

Friterte hjemmelagede thai fiskeboller (topiafisk). Serveres med hjemmelaget chili- og korianderdipping.

Allergener: Fisk og hvete.

           

Golden bag (4 stk.), 108 kr

Finhakket svinekjøtt med vårløk, hvitløk i fritert innpakning.

Severes med hjemmelaget peanøttdipping (eventuelt sweet chilisaus).

Allergener: Hvete, soya og peanøtter.


Hovedretter

 

Prik Plow Moo Grob (meduim +), 289 kr

Stekt sprø ribbe med chilipaste (med hvitløk og sjalottløk), løk, blomkål og squash. Serveres med ris.

Allergener: Hvete, fisk, skalldyr, soya og peanøtter. (Kan laget uten peanøtter.)

 

Krue Pedd (meduim), 258 kr

Stekt and med blomkål, pak choi, hvitløk, chili, squash, minimais

og bambusskudd i Le Thai chili saus. Severes med ris.

Allergener. Hvete, fisk, skalldyr, soya og sesam.

 



Restaurantmeny

 

Forretter

 

Thai vårruller, 2 stk. (mild), 78 kr

Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.

 

Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping. Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.

 

Scampi tempura, 3 stk. (mild), 108 kr

Scampi fritert med brødsmuler.

Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.

 

Chicken Hot tempura, 1 stk. (medium), 65 kr

Marinert kylling fritert med brødsmuler.

Servert med sweet chillisaus.

Allergener: Hvete og soya.

 

 

Barnemeny

 

Stekt ris,119 kr

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

Stekte eggnudler119 kr

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.

 

  

Hovedretter

 

Thai grønn karri (sterk), 205 kr

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk, bambusskudd,

erter, chili, aspargesbønner, limeblader, hvitløk, rødløk

og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 

Thai pepperbiff (mild), 205 kr

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili,

vårløk og brokkoli. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

Svin i sursøt ananassaus (mild), 198 kr

Fritert svin med gulrot, løk, paprika og vårløk. Serveres med ris.

Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).

 

Sprø kylling i chili-hvitløkssaus (medium), 205 kr

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot,

løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med ris.

Allergener: Hvete, soya, hvete, skalldyr, fisk og cashewnøtter.

 

Pad Gaprow (medium +), 205/248 kr

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd,

paprika, aspargesbønner, chili, champignon og

thai hot basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.

 

Kylling i sataysaus (mild, glutenfri), 210 kr

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay og

peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot

og chili. Serveres med ris.

Allergener: Fisk(fiskesaus) og peanøtter.

 

Le Thai Pad Cha’ (sterk), 210/279 kr

Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter,

chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper,

thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd

og thai kamfer. Severes med ris.

Allergener: Fisk (fiskesaus), skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.


Kao Pad Gaprow (sterk), 218 kr

Stekt ris med biff og bacon med løk, paprika, chili, hvitløk,

choisam og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya.

 

Gai Pad Prik Khing (medium+), 205 kr

Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk,

fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.

Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete.

 


Desserter

 

Fritert banan med iskrem, 98 kr

Fritert banan med vaniljeiskrem.

Serveres med varm sjokoladesaus.

Allergener: Hvete og melk.

 

Thai Roti108 kr

Thai pannekake med vaniljeiskrem.

Serveres med hvit sjokoladekrem.

Allergener: Hvete og melk.


Choco Churros, 105 kr

Choco Churros server med premuim sjokoladeiskrem.

Allergener: Hvete og melk.