Restaurant

LE THAI

Restaurantmeny

 

Forretter

 

Thai vårruller, 3 stk.                                                                                      98

Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya og peanøtter.

 

Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild)                                                                   108

Marinert kylling med sataykrydder og hvitløk. Serveres

med peanøttsaus.

Allergener: Soya, hvete og peanøtter.

 

Scampi tempura, 3 stk.                                                                               108

Scampi fritert med brødsmuler. Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.

 

 

Supper

 

Tom Kha Gai (mild)                                                                                           128

Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind og champignon.

Allergener: Ingen.

 

Tom Yum Ghung (medium +)                                                                        138

Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk,

tomat, thai persille, koriander, tamarind, champignon og

chilipesto.

Allergener: Skalldyr og hvete. (Kan lages glutenfri.)

 


 

Hovedretter

  

Thai grønn karri (sterk)                                                                                  178

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,

bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader,

hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)

  

Thai pepperbiff                                                                                             178

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd,

chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

Svin i sursøt ananassaus                                                                            185

Fritert svin med gulrot, løk, paprika og vårløk.

Serveres med ris.

Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).

 

Sprø kylling i chili-hvitløkssaus (medium)                                             185

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk,

gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. (Serveres med ris)

Allergener: Hvete, soya, hvete, skalldyr, fisk og cashewnøtter.

 

Pad Gaprow (medium +)                                                                       198/248

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd,

hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og

thai hot basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.

  

                           

Barnemeny

 

Stekt ris                                                                                                           115

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

Stekte eggnudler                                                                                         115

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.                     

 

 

Desserter

 

Fritert banan med iskrem                                                                            98

Fritert banan med vaniljeiskrem.

Serveres med varm sjokoladesaus.

Allergener: Hvete og melk.

 

Thai Roti                                                                                                          105 Thai pannekake med vaniljeiskrem.

Serveres med hvit sjokoladekrem.

Allergener: Hvete og melk.

 

TELEFON


33 40 09 99

ADRESSE


Storgaten 64

3060 Svelvik


post@lethai.no

ÅPNINGSTIDER


Mandag: Stengt

Tirsdag - Torsdag: 14 til 21

Fredag og lørdag: 14 til 22

Søndag: 14 til 21

FØLG OSS

Le Thai AS 

Organisasjonsnummer: 919 916 346 MVA

Postadresse: Bregneveien 31, 3060 Svelvik

E-post: post@lethai.no


© Copyright. All Rights Reserved.