Restaurantmeny
Le Thai autentisk
Palo' Moogrob (mild) 325 kr
Langkokt palo’ saus (bestående av kanel, stjerneanis, kardemomme, koriander, galangal, ingefær og hvitløk) servert med marinert hakket svinekjøtt, sprø ribbe, ferske thai vårløk, koriander og kokt egg. Severes med ris.
Allergener: Soya, hvete og egg.
Pad Gaprow Gaisab (sterk thai-versjon) 269 kr
Stekt hakket kylling kjøtt med thai chili, hvitløk, ferske thai langbønner og hot basilikum. Toppet med eggs benedict.
Severes med ris.
Allergener: Soya, hvete og egg.
Ped Pad Mhet Mamuong (medium) 325 kr
Tynn fritert and med chili, thai vårløk, hvitløk, paprika,
gulrot, løk og cashewnøtter. Serveres med ris.
Allergener: Fiskesaus, hvete, soya, og cashewnøtt.
Prik Geang Moogrob (sterk thai-versjon) 358 kr
Stekt sprø ribbe med thai prik geang (bestående av sjalottløk, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, limeblader, galangal og chilli) og ferske langbønner. Serveres med ris.
Allergener: Fiskesaus.
Forretter
Thai vårruller, 2 stk. (mild), 89 kr
Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.
Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.
Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.
Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.
Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 112 kr
Marinert kylling med sataykrydder og
hvitløk. Serveres med peanøttsaus.
Allergener: Fisk(fiske saus) og peanøtt.(glutenfri)
Scampi tempura, 3 stk., 108 kr
Scampi fritert med brødsmuler.
Serveres med sweet chilisaus.
Allergener: Hvete, soya og skalldyr.
Supper
Tom Kha Gai (mild), 145 kr
Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk, tomat, thai persille, koriander og champignon.
Allergener: Ingen.
Tom Yum Ghung (medium +), 159 kr
Kokosmelksuppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk, tomat, thai persille, koriander, champignon og chilipaste.
Allergener: Skalldyr (glutenfri)
Hovedretter
Le Thai special (mild +), 218 kr
Fritert kylling i hjemmelaget glutenfri chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med ris.
Allergene: Skalldyr og peanøtter.(kan ikke lages uten peanøtter). Glutenfri og uten soya.
Pad king (medium), 210 kr
Stekt biff, svin eller kylling med løk, champignon, chili, vårløk, fermentert bønner, paprika, mais og ingefær. Serveres med ris.
Allergener: Soya og hvete.
Stekt ris, 195/205 kr
Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk,
gulrot og vårløk.
Allergener: Soya, hvete og egg.
Thai grønn karri (sterk), 210/220 kr
Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,
bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader, hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr og fisk(fiske saus).(glutenfri.)
Thai Paneng karri (medium), 205 kr
Kylling eller svin med Paneng karri,
kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum. Serveres med ris.
Allergener: Skalldyr og fisk(fiske saus).(glutenfri.)
Thai pepperbiff, 210 kr
Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.
Allergener: Soya og hvete.
Svin i sursøt ananassaus, 205 kr
Fritert svin med gulrot, løk, paprika og
vårløk. Serveres med ris.
Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).
Sprø kylling (medium), 210 kr
Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med ris.
Allergener: Hvete, soya, fisk(fiske saus) og cashewnøtter.
Pad Gaprow (medium +), 210/245 kr
Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd, hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og thai hot basilikum.
Serveres med ris.
Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.
Pad Kee Mao (medium), 198/243 kr
Stekte eggnudler med kylling eller scampi,
chili, champignon, hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.
Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.
Kylling i sataysaus, 210 kr
Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay- og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.
Allergener: Fisk(fiske saus) og peanøtter. (Glutenfri)
Le Thai Pad Cha’ (sterk), 210/255 kr
Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.
Allergener: Fisk(fiske saus), skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.
Le Thai Pad Thai (mild), 210/240 kr
Stekte risnudler med kylling eller scampi, egg, salt reddik, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.
Allergener: Fisk(fiske saus), hvete, peanøtter, egg og soya.
(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)
Kao Pad Gaprow (sterk), 218 kr
Stekt ris med biff og bacon med løk, paprika, chili, hvitløk, choisam og thai hot basilikum.
Allergener: Hvete og soya.
Gai Pad Prik Khing (medium+), 205 kr
Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk, fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.
Allergener: Fisk, skalldyr, soya og hvete. (Kan lages glutenfri.)
Barnemeny
Stekt ris,119 kr
Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.
Allergener: Soya, hvete og egg.
Tempura kylling, 119 kr
Kylling fritert med brødsmuler.
Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.
Allergener: Hvete og soya.
Stekte eggnudler,119 kr
Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.
Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.
Le Thai chicken Nugget, 139 kr
Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.
Allergener: Ingen
Desserter
Fritert banan med iskrem, 115 kr
Fritert banan med vaniljeiskrem.
Serveres med varm sjokoladesaus.
Allergener: Hvete og melk.(kan lages gliten fri)
Thai Roti, 115 kr
Thai pannekake med vaniljeiskrem.
Serveres med hvit sjokoladekrem.
Allergener: Hvete og melk.
Iskule (pr. stk.), 39 kr
Vanilje, sjokolade ,mangosobet eller jordbærsorbet,.