Restaurant

Restaurantmeny

 

Le Thai autentisk


Autentisk thaimat lages med ekte lidenskap fra bunnen av, og kan inneholde svært mange ingredienser. Det kan ta tid å lage, og du må også ha tid til å nyte.


Forretter


Thai Dumplings (mild+) 159

Dampet marinert kylling og scampi med søt soyasaus (inneholder hvitløk og chili)

Allergener: Skalldyr, hvete og soya.

 

Peekgai Tod (medium+) 149

Friterte marinerte kyllingvinger med thai-urter, chili, hvitløk og sjalottløk.

Allergener: Hvete.

 

Todman Ghung (mild) 169

Marinert scampi fritert med brødsmuler. Serveres med plommesaus-dipp.

Allergener: Skalldyr og hvete.

 

Taley Todgrob (mudium) 169

Fritert scampi og blekksprutringer med hjemmelaget chili-saus.

Allergener: Bløtdyr og skalldyr. (Glutenfri)


Hovedretter

 

Chefs Choice 279 – 369

Avtales med kokken.

 

Kraprow Moosab Radkao (kun thai-sterk) 269

Stekt hakket svinekjøtt med løk, thai langbønner, thai chili, hvitløk,

hot basilikum og jasminris.

Allergener: Hvete, soya og fiskesaus.

 

Nueyang Pad Prik (mudium) 358

Grillet mørbradbiff med sitrongress, sjalottløk, limeblader, galangal, hvitløk og chili.

Severes med jasminris. (Retten smaker enda bedre hvis du bestiller den sterk.)

Allergener: Fiskesaus (Glutenfri).

 

Pad Galampee Moogrob (mild) 358 (sesongrett)

Stekt sprø ribbe med sommerkål, gulrot, thai jellysopp og hvitløk.

Serveres med jasminris.

Allergener: Hvete og soya. (Kan lages uten hvitløk.)

 

Ped Pad Mhet Mamuong (medium) 325

Tynn fritert and med chili, thai vårløk, hvitløk, paprika, gulrot, løk og cashewnøtter.

Serveres med jasminris.

Allergener: Fiskesaus, hvete, soya, og cashewnøtter.


Prik Plow Moo Grob (medium) 358

Stekt sprø ribbe med chilipaste (med hvitløk og sjalottløk), løk, blomkål og squash.Serveres med ris.

Allergener: Hvete, fiskesaus, soya og peanøtter.

(Kan lages uten peanøtter. Kan lages glutenfri.)

 

Prik Geang Moogrob (sterk thai-versjon) 358

Stekt Sprø ribbe med thai prik geang (bestående av sjalottløk, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, limeblader, galangal og chili) og ferske langbønner. Serveres med jasminris.

Allergener: Fiskesaus. (Glutenfri)


Tomkha Gai (mild) 220

Kokosmelksuppe med kylling, sitrongress, sitronblader, løk, tomat,

thai persille, koriander, thai vårløk og champignon. Serverer med jasminris.

Allergener: Ingen.


Tomyum Ghung (Medium +) 269

Kokosmelk suppe med scampi, sitrongress, sitronblader, løk, tomat,

thai persille, koriander, champignon, thai vårløk og chilipaste. Serveres jasminris.

Allergener: Skalldyr og fiskesaus. (Glutenfri)



Restaurantmeny


Forretter



Thai vårruller, 2 stk. (mild), 98 kr

Med kjøtt: Svinekjøttdeig, gulrot, kål, hvitløk og glassnudler.

Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.

 

Vegetar: Stekt gulrot, kål, hvitløk, glassnudler, purreløk og tørket shiitakesopp. Serveres med hjemmelaget sweet chili- og peanøttdipping.

Allergener: Hvete, soya, melk og peanøtter.


Satay kyllingspyd, 2 stk. (mild), 119 kr

Marinert kylling med sataykrydder og

hvitløk. Serveres med peanøttsaus.

Allergener: fiske saus og peanøtt.(glutenfri)


Scampi tempura, 3 stk., 119 kr

Scampi fritert med brødsmuler.

Serveres med sweet chilisaus.

Allergener: Hvete, soya og skalldyr.


  

Hovedretter


Le Thai special (mild +),  229 kr

Fritert kylling i hjemmelaget glutenfri chillipaste med løk,paprika,gulrot og vårløk. Serveres med ris.

Allergene: Skalldyr og peanøtter.(kan ikke lages uten peanøtter). Glutenfri og uten soya.

 

Pad king (medium), 219/229 kr

Stekt biff, svin eller kylling med løk, champignon, chili, vårløk, fermentert bønner, paprika, mais og ingefær. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

                 

Stekt ris, 199/209 kr

Stekt ris med kylling eller biff, egg, løk,

gulrot og vårløk.

Allergener: Soya, hvete og egg.

 

Thai grønn karri (sterk), 219/229 kr

Kylling eller biff med grønn karri, kokosmelk,

bambusskudd, erter, chili, aspargesbønner, limeblader, hvitløk, rødløk og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fiske saus.(glutenfri.)

 

Thai Paneng karri (medium), 219 kr

Kylling eller svin med Paneng karri,

kokosmelk, erter, chili, hvitløk, rødløk, limeblader og søt basilikum. Serveres med ris.

Allergener: Skalldyr og fiske saus.(glutenfri.)

 

Thai pepperbiff, 229 kr

Stekt biff med sort pepper, gulrot, løk, bambusskudd, chili, vårløk og brokkoli. Serveres med ris.

Allergener: Soya og hvete.

 

Svin i sursøt ananassaus, 215 kr

Fritert svin med gulrot, løk, paprika og

vårløk. Serveres med ris.

Allergener: Hvete (Kan lages glutenfri hvis kjøttet ikke friteres).


Kylling i sursøt ananassaus, 239 kr

Fritert kyllingfilet  med brødsmuler, gulrot, løk, agurk  og

vårløk. Serveres med ris.

Allergener: Hvete.

 

Sprø kylling (medium), 225 kr

Fritert kylling med hjemmelaget chilipaste med hvitløk, gulrot, løk, paprika, vårløk og cashewnøtter. Serveres med ris.

Allergener: Hvete, soya, fiske saus og cashewnøtter.

                 

Pad Gaprow (medium +), 225/255 kr

Stekt kylling eller scampi med løk, hvitløk, bambusskudd, hvitløk, paprika, aspargesbønner, chili, champignon og thai hot basilikum.

Serveres med ris.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.

 

Pad Kee Mao (medium), 209/239 kr

Stekte eggnudler med kylling eller scampi,

chili, champignon, hvitløk, løk, paprika, aspargesbønner og thai hot basilikum.

Allergener: Hvete og soya, og skalldyr hvis scampi.  

 

Kylling i sataysaus, 229 kr                                                    

Marinert kylling med sataykrydder, hvitløk i satay- og peanøttsaus. Serveres med hjemmelaget syltet kål, gulrot og chili. Serveres med ris.

Allergener: fiske saus og peanøtter. (Glutenfri)

 

Le Thai Pad Cha’ (sterk), 235/269 kr                                           

Stekt biff eller sjømat (blekksprut og scampi) med thai urter, chili, hvitløk, sjalottløk, mais, løk, fersk thai grønn pepper, thai aubergine, hot basilikum, søt basilikum, bambusskudd og thai kamfer. Severes med ris.

Allergener: fiske saus, skalldyr, bløtdyr, soya og hvete.

 

Le Thai Pad Thai (mild), 219/249kr                                             

Stekte risnudler med kylling eller scampi, egg, salt reddik, bønnespirer og kinesisk purre i LeThai Pad Thai-saus, bestående av hvitløk, rødløk, chili, fiskesaus og tamarind. Serveres med peanøtter.

Allergener: fiske saus, hvete, peanøtter, egg og soya.

(Kan lages glutenfri og uten peanøtter.)

 

Gai Pad Prik Khing (medium+), 219 kr

Stekt kylling med løk, paprika, limeblader og ingefær med hjemmelaget Prik keang-paste, bestående av hvitløk, sjalottløk, fisk, chili, sitrongress og galangal. Serveres med ris.

Allergener: Fiske saus, skalldyr.( glutenfri.)




Barnemeny


Stekt ris,129 kr

Stekt ris med kylling, egg, løk og gulrot.

Allergener: Soya, hvete og egg.


Tempura kylling, 129 kr

Kylling fritert med brødsmuler.

Serveres med ris og sweet chilisaus eller soyasaus.

Allergener: Hvete og soya.


Stekte eggnudler,119 kr

Stekte eggnudler med kylling, egg, gulrot og brokkoli.

Allergener: Hvete (eggnudler), soya og egg.


Le Thai chicken Nugget, 159 kr

 Stekte hjemmelaget kylling nuggget med pommes frittes. Serveres med ketchup.

Allergener: Ingen


Desserter

 

Fritert banan med iskrem, 115 kr

Fritert banan med vaniljeiskrem.

Serveres med varm sjokoladesaus.

Allergener: Hvete og melk.(kan lages gluten fri)

 

Thai Roti115 kr

Thai pannekake med vaniljeiskrem.

Serveres med hvit sjokoladekrem.

Allergener: Hvete og melk.


Iskule (pr. stk.), 45 kr

Vanilje, sjokolade ,mangosobet eller jordbærsorbet,.