Julemeny

Julemeny

 

Tilgjengelig i restauranten fra 12. november!


Hovedretter

 

Ped Yang namdeang (mild) 425   *kun i restaurant *

Marinert and med thai-namdeang krydder, kanel og hvitløk.

Servert med stekte grønnsaker og jasminris.

Allergener: Soyasaus og melk.

 

Moogrob (mild) 395  *kun i restaurant*

Sprøstekt ribbe med ingefær, fermenterte bønner, kanelsaus og stekte grønnsaker. Serveres med jasminris.

Allergener: Soyasaus og melk.

 

Prik Geang Moogrob (sterk) 358

Sprøstekt ribbe med thai prik geang (bestående av sjalottløk, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, limeblader, galangal og chili)

og ferske langbønner. Serveres med jasminris.

Allergener: Fiskesaus. (Glutenfri)

 

Pad Pak Ruammit Moogrob (mild) 358

Sprøstekt ribbe med kinakål, choisam, gulrot, thai jellysopp,

thai vårløk og hvitløk. Serveres med jasminris.

Allergener: Hvete og soya. (Kan lages uten hvitløk.)

 

 

Dessert

 

Thai karamellpudding 135

Allergener: Melk og egg.