Julemeny
Tilgjengelig i restauranten fra 12. november!
Hovedretter
Ped Yang namdeang (mild) 425 *kun i restaurant *
Marinert and med thai-namdeang krydder, kanel og hvitløk.
Servert med stekte grønnsaker og jasminris.
Allergener: Soyasaus og melk.
Moogrob (mild) 395 *kun i restaurant*
Sprøstekt ribbe med ingefær, fermenterte bønner, kanelsaus og stekte grønnsaker. Serveres med jasminris.
Allergener: Soyasaus og melk.
Prik Geang Moogrob (sterk) 358
Sprøstekt ribbe med thai prik geang (bestående av sjalottløk, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, limeblader, galangal og chili)
og ferske langbønner. Serveres med jasminris.
Allergener: Fiskesaus. (Glutenfri)
Pad Pak Ruammit Moogrob (mild) 358
Sprøstekt ribbe med kinakål, choisam, gulrot, thai jellysopp,
thai vårløk og hvitløk. Serveres med jasminris.
Allergener: Hvete og soya. (Kan lages uten hvitløk.)
Dessert
Thai karamellpudding 135
Allergener: Melk og egg.